A9 TV Canlı Yayın

27 Ocak 2011 Perşembe

Fosiller Evrimi Yalanlıyor

Clypeasteroıda (Sand Dollar)

YAŞ: 100 milyon yıllık
DÖNEM: Kretase
BULUNDUĞU YER: Taza Bölgesi, Fas

Clypeasteroida, deniz yıldızları, krinoidler, deniz salatalıkları gibi Ekinodermata (derisi dikenliler) filumuna ait bir canlı türüdür. Yaklaşık yarım milyar yıldır varlıklarını devam ettiren bu canlılar, evrim teorisine büyük bir darbe indirmektedir. Yüz milyonlarca yıldır değişmeyen yapılarıyla Clypeasteroida, canlıların diğer türlerden aşama aşama geliştiklerini iddia eden evrim teorisinin geçersiz olduğunu söylemektedir.

Yürüyen Çalı

YAŞ:
45 milyon yıllık
DÖNEM: Eosen
BULUNDUĞU YER: Baltık, Kaliningrad, Rusya

Yürüyen çalı böcekleri kamuflaj ustasıdırlar. Görünümleri ağaç dalı veya yaprağını andırır. Üzerinde bulundukları daldan ayırt edilmeleri neredeyse imkansızdır. Bundan 45 milyon yıl önce yaşayan yürüyen çalı böcekleri de, bugünküler de kendilerini aynı sistemle düşmanlarından korumakta, aynı mükemmellikte kamufle olmaktadırlar. Söz konusu canlıların 45 milyon yıldır değişmeyen yapıları, evrim olmadığının açık delillerinden biridir.

Dans Sineği

YAŞ:
45 milyon yıllık
DÖNEM: Eosen
BULUNDUĞU YER: Baltık, Kaliningrad, Rusya

Canlıların var oldukları müddetçe hep aynı özelliklere sahip olduklarını, değişmediklerini ve evrim geçirmediklerini gösteren örneklerden biri de 45 milyon yaşındaki dans sineği fosilidir. Günümüzdeki dans sineklerinden hiçbir farkı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.