A9 TV Canlı Yayın

23 Ağustos 2011 Salı

Evrimi Yalanlayan Fosiller: Çulluk Balığı


Dönem: Senozoik zaman, Pliosen dönemi
Yaş: 5 milyon yıl
Bölge:
Marecchia Nehri Oluşumu, İtalya

Fosiller balıkların hep balık olarak var olduklarını, bir başka canlıdan kademeli olarak türemediklerini ispatlamıştır. Solungaçları yarı gelişmiş, sindirim sistemi henüz oluşmamış, yüzgeçlerinin sadece bir kısmı olan garip bir canlıya ait fosil hiç görülmemiştir. Bulunan her balık fosili, söz konusu balığın ait olduğu familyaya dair her türlü özelliğe tam ve kusursuz şekilde sahip olduğunu göstermektedir.

Fosiller, Yaratılış gerçeğini gözler önüne sermektedir.Fosil bulguları Darwinizm’e öldürücü darbe indirmiştir. Canlıların milyonlarca yıldır hiç değişmediklerinin ispatı olan bu bulgular karşısında Darwinistlerin verebileceği tek bir bilimsel ve akılcı cevap yoktur.

Darwinistleri cevapsız bırakan bu fosillerden biri de resimdeki 5 milyonyıllık çulluk balığı fosilidir.

1 yorum:

  1. Evrim Teorisine ancak sapıklar inanır.Red etmek için çaba sarf etmeyede gerek yoktur.Zira 14 asır önce Hz.Muhammed'e inen kuran zaten halletmiştir.Fazla lafa gerek yoktur.Kuranın dediğine göre İnsanlar Ademden ve Ademde Topraktan yaratılmıştır.Aslımız bir insan ve bir peygamberdir.son asırlarda.Darwinizm diye bir sapık bir laf atmış ortaya,şimdide sapıklar almış onu ağzında geveleyip duruyor.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.